HTML kod za radio player stream

Kako dodati Windows Media Player ili Real Player s audio streamom na web stranicu ili blog.
Pozdrav prijatelji, Danas ću vam reći njjednostavniji način način za dodavanje audio stream html koda online FM radio stanica na vašem blogu bloggeru ili također na vašoj vlastitoj web stranici koristeći Windows Media Player ili Real Player.
To je previše lako, ali trebali biste pročitati sve ovo, korak po korak, tako da možete razumjeti što je audiostream, što su vrste i koja vrsta audiostreama će raditi da bismo ih mogli dodati na naš blog ili web stranicu.

Što je Streaming Media bjašnjenje sa Wikipedije:Streaming mediji multimedija koja se stalno prima, i normalno predstavljena, krajnjem korisniku, a to se isporučuje streaming usluga (pojam "predstavio" koristi se u ovom članku u općem smislu koji uključuje audio ili video reprodukcije) . Ime se ne odnosi na način isporuke medija nego na medij sam.Razlika se obično primjenjuje na medijima koji se distribuiraju preko telekomunikacijskih mreža, kao i većina drugih sustava za isporuku ili su ingerentno streaming (npr. radio, televizija) ili ingerentno ne-streaming (npr. knjige, video kasete, audio CD-a).Glagol "u streamu 'također je izveden iz tog pojma, što znači da isporuči medij na ovaj način.
Sada ću vam reći kako dodati ovaj streaming medij na svoj blog ili web stranicu. Molimo vas da pročitate sve ove korake jedan po jedan, to će učiniti postupak jednostavnijim za vas.
Prvi korak: vrsta Stream koji će raditi na vašem blogu ili web lokaciji::
Tu su mnoge vrste streaming medija, ja navodim neke od njih koje se uglavnom koriste kod radio davatelja, oni su:
- .asx
- .m3u
- .wax
- .pls
- .ram
- .asf
- .mu
- :port(for example :8080)
- mms

Iznad se spominje neki protok vrste, asx, on je najpogodniji za nas s Windows Media Playerom, ako želite da dodate bilo online radio postaju onda tražiti ove vrste protoka iz svojih FM radio stanica davatelja. S druge strane. ram i Pls su također dobri, ali oni će raditi na Real Media Playeru ili Winamp playeru. Predložio bih vam Windows Media Player tip jer većina korisnika ima ovaj player nma svojim stranicama za radio stream. A. Asf i MMS vrste neće raditi online , ove nemožete dodati ove na blog ili web stranicu.
Drugi korak: Kodovi medija playera:
Dodaj Windows Media Player:
Dano u nastavku je Kod Windows Media Player u skladu sa uzorkom.
Napomena: Morate staviti <> na početku i na kraju svake linije za sebe. Nisam to učinio jer bi to napravilo player ovdje gdje sam napisao 


Linija 1: div class="posts"
div style="CLEAR: both"

Line 2: /div

Line 3: embed name="mediaplayer1"

(nemojte ovo završavati sa > )

Line 4: pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" type="application/x-mplayer2" showstatusbar="1" enablecontextmenu="true" autostart="true" transparentstart="1" loop="0" controller="true" filename="your audio stream url here" height="80" width="280"

(ne počinji ovu liniju sa < )
Line 5: /embed

Line 6: div style="clear:both; padding-bottom:0.25em"

Line 7: /div

Line 8: /div
Kod je završio. Sada ćete vidjeti kako to izgleda kao kod u nastavku. 

 Dodaj Real Player Audio na blog ili web stranicu:

Vidio sam mnoge ljude koji su depresivni zbog toga što su oni željeli dodati pravi audio stram u blog ili web stranicu, ali nisu bili u mogućnosti to učiniti. Ja sam to učinio, jer sam dodao pravi player u moj blog i moje web stranice . Ovdje je način da to učinite.

Slično i ovdje ću pisati kod u linijama, tako da može biti vidljiv za kopiranje. Vi opet morate napisati sami <u početku i> u kraju linije.
Ovo je HTML kod za Real Player:

Line 1: div class="posts"

Line 2: /div

Line 3: object classid="clsid:CFCDAA03-8BE4-11cf-B84B-0020AFBBCCFA" width="559" height="125" id="RealPlayer1"

Line 4: param name="src" value="your audio stream url here"

Line 5: param name="autostart" value="true"

Line 6: param name="controls" value="All"

Line 7: param name="loop" value="false"

Line 8: param name="console" value="video"

Line 9: /object


 A ovako to izgleda u kodu za Real Player.

Jedna stvar još želim da vam ponovno kažem  da ćete morati zalijepiti ili pisati url audio stream ili adresu vašeg audio zapisa ili MP3 bilo što na mjesto u kodu gdje sam napisao "audio streaming url ovdje" .
Ovaj kod za radio playere možete zalijepiti bilo gdje na vašoj stranici ili blogu on će se tu i pojaviti, širinu i  visinu koje su zadate možete naknadno promjeniti po vašoj želji.

Online Radio za tvoj blog ili web stranicu je spreman:

Sratno:

Nema komentara:

Objavi komentar

Recent Posts Widget