Kako otključati resetirati HTC mobitele i smartphone

Kad ugasite smatphone i želite ga ponovno uključiti a zaboravili ste svoju lozinku  HTC jedini način da je uklonite iz uređaja je hard resetiranje. U sledećeih nekoliko koraka objasnićemo kako resetirati htc uređaj.
 • 1.  Najprije ugasite svoj uređaj.
 • 2. Zatim držitu tipku volume down, to vam je tipka za smanjivanje tona, znači pritisnite nju i tipku za paljenje uređaja istovremeno i držite dok vam se na ekranu ne pojavi izbornik sa opcijama.
 • 3. Kad se pojavi izbornik pustite tepke i koristite tipku volume down za izbor opcije u izborniku Factory reset ili Tvorničke postavke.
 • 4. Kad ste označili factory reset ili tvorničke postavke pritisnite tipku za gašenje uređaja, nakon toga uređaj će se restartirati i resetovati na tvorničke postavke a lozinka koju ste zaboravili bitće zbrisana.

Broj komentara: 11:

 1. Pozdrav! Hvala na savjetu! Meni je pomogao! Otkad imam taj pametni mobitel samo igram igrice i razno razne gluposti, pa se često"smrzne"!

  OdgovoriIzbriši
 2. Da li ovo vrijedi i za ostale mobitele?Jer u mene je Huawei y300 i vjerujte ne da mi se više moliti druge,pa može li i za ovaj mobitel?Hvala :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ovo vrijedi samo za HTC ureađaje.

   Izbriši
  2. To vrijedi za sve mobitele samo sto je negdje izbornik malo drugačiji i sa "Factory Reset-om" se gube svi podaci s uređaja

   Izbriši
 3. nakon sto resetiram mobitel,hoce li mi se izbrisati sve slike koje su na memoriji moibtela?

  OdgovoriIzbriši
 4. Hvala na ovim savjetima, svakako će dobro doći. apple vs samsung

  OdgovoriIzbriši
 5. a sta kad drzim to nece nista da se pojavi ?

  OdgovoriIzbriši
 6. Ja to sve uradim i izbaci mi izbornik ali nema factory reset, kako da restartujem onda?

  OdgovoriIzbriši
 7. Administrator je uklonio komentar.

  OdgovoriIzbriši

Recent Posts Widget